Logo
Ispiši ovu stranicu

PRIKAZ AKTIVNOSTI U PROJEKTU JAČANJE KAPACITETA STRUČNOG RADA HPO-a

USPJEŠNO ZAVRŠEN VIKEND PRIKAZA AKTIVNOSTI U PROJEKTU JAČANJE KAPACITETA STRUČNOG RADA HPO-a
Projekt "Jačanje kapaciteta stručnog rada HPO", planiran je i proveden od 10. do 12.12. 2021.g., u Hotelu "Diamant" Poreč.
Uz ostale sudionike, sudionici su putem Hrvatskog para plivačkog saveza i gradskih / županijskih sportskih saveza osoba s invaliditetom, bili i naše stalne ili privremene članice sa svojim sportašima i trenerima koji provode projekt.
Petak, 10. prosinca do 16.00 sati obavljeno je planirano okupljanje i smještaj u hotelske sobe. Od 16.00 sati do 18.30. sati provedena su antropometrijska testiranja, u 18.30 sati održan je sastanak na kojem su Predsjednik HPO, gosp. Ratko Kovačić, kao i pomoćnici glavnog tajnika, gosp. Kruno Zadro, gosp. Zoran Pamić i gđa Ruža Markešić, upoznali voditelje ekipa s programom za subotu u nedjelju.
Ekipu HPPS-a uz trenere plivačkih klubova koji sudjeluju u Projketu, predstavljao je i Predsjednik Saveza, gosp. Roberto Zidar.
Subota, 11. prosinca u hotelskom bazenu, održana je prezentacija plivanja i to u sljedećim terminima;
Od 10.30 do 11.30 trenerice Barbara Kaličanin i Frančeska Pleština održali su pokazno-prezentacijski sat s 12 plivačica i plivača, Plivačkog kluba "Cipal" Split;
Od 11.30 do 12.30 trenerica Mihaela Kiš, plivački klub "Natator" Zagreb" održala je pokazno -prezentacijski sat sa 7. plivačica i plivača,
U isto vrijeme, trenerica Marina Zulumović, Plivački klub "Cibalia" Vinkovci, održala je pokazno-prezentacijski sat s 8 plivačica i plivača;
Od 12.30-13.30 sati, trenerice Petra Anđelić i Ilona Grubkova-Grubišić, plivački klub "Forca" Rijeka, održale su pokazno-prezentacijski sat sa 7 plivačica i plivača;
U isto vrijeme održana je pokazno- prezentacijski sat plivačica i plivača, Plivačkog kluba "Vidra" Varaždin, pod vodstvom trenerice Višnje Bunić.
Vrijeme od 13.30 sati iskorišteno je za provjeru plivanja 10 plivačica i plivača Paraplivačkog kluba "Marsonia" Slavonski Brod te 3 plivačica i plivača iz Bjelovara.
Provjeru znanja plivanja uz trenera Davora Lulića, proveli su gđa. Ana Sršen, trenerica Barbara Kaličanin i trenerica Mihaela Kiš.
Pokazno-prezentacijski satove, vrednovala je komisija u sastavu; gospođa Ana Sršen i gosp. Miro Renić.
Vrijeme od 15.00 do 18.00 sati iskorišteno je za predviđena motorička testiranja.
Nedjelja, 12 prosinca, od 09.00 do 09.30 održan je završni sastanak u Sportskoj dvorani Hotela, tijekom kojeg je bilo govora o prikazanim sportskim aktivnostima te kvaliteti izvedbe.
Sva prava HPSOI @ 2013 | © iDEAL MEDIA